Electrical issue - Camaro Forums - Chevy Camaro Enthusiast Forum


Reply
 
 
 
Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 07-09-2018, 07:40 AM
Newbie
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 9
Default Electrical issue

Hello, I was putting in new kick panels with speaker in my 1967 RS. Has to remove emergency brake to install when I did previous owner only had on screw in fuse box and when I remove emergency brake I pull on fuse panel accidentally causing wire harness to disconnect in engine compartment. Put new screw in fuse panel reinstalled everything and when I go to start car it like a direct short. Looking for any trouble shooting ideas. Accessory position work and in on position lights and radio work, but when I try to start everything goes black... Help
Reply With Quote
 
 
Reply

Related Topics
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
electrical issue? Phalen123 93-02 General 4 07-20-2010 01:42 AM
1968 Electrical Issue 68RSSScamaro 67-69 General 5 01-31-2010 09:32 PM
electrical issue 2phast919 93-02 V6 Tech 4 10-25-2008 08:04 PM
bugging electrical issue doinbout150 LT1/LT4 Tech 1 10-08-2007 09:31 PM
Electrical issue, 94Red 93-02 V6 Tech 2 07-26-2007 11:17 PM


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

All times are GMT -5. The time now is 07:55 AM.


We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.