EVER had this happen - Camaro Forums - Chevy Camaro Enthusiast Forum

EVER had this happen

Reply

 
 
 
  #1  
Old 06-08-2008, 11:59 PM
Newbie
Thread Starter
Join Date: May 2008
Posts: 16
Default EVER had this happen


Was taking off my valve covers to check what was wrong with my engine, when one of my roller rockers to be sideways, the damn pushrod was gone, couldnt find it for the longest time, looked to see if the valve cover had a hole in it, it didnt so i took a magnetic pen and went around inside, found a PIECE of the pushrod the damn thing broke ive never seen one break, maybe bend but not break. this engine is coming out so that way i can rebuild it and im looking for another 350 or 305 just to put in it to drive this summer (nothing crazy) any way, im thinking the piston was hitting the head or what not and some how something got stuck and that damn thing just broke.
 
Reply With Quote
  #2  
Old 07-03-2008, 08:24 PM
In the Staging Lanes
Join Date: Oct 2007
Location:
Posts: 30
Default RE: EVER had this happen

maybe a valve stuck?
 
Reply With Quote
 
 
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
mikes68
67-69 General
21
06-17-2013 01:25 AM
Phalen123
Lounge
41
10-18-2010 06:32 PM
Jr. Mechanic
Lounge
17
04-05-2009 10:24 PM
red star
Lounge
13
11-13-2007 01:54 AM
Asimplename
New Members Area
16
02-09-2007 03:58 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: EVER had this happen


Advertising
Featured Sponsors
Vendor Directory

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.